Polityka prywatności

  1. Dane Osobowe
    1. Administratorem Danych Osobowych (Administrator) jest VICAR MANAGEMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOSCIĄ, z siedzibą w Warszawie (00-728), przy ul. Bobrowieckiej 6, NIP 5213441423,prowadząca KLUB SENSE STUDIO, tel. +48 22 364 6945 e-mail tel. +48 667 683 150 e-mail recepcja@sensestudio.pl
    2. Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony  Danych w osobie Adama Baworowskiego. Żądania w zakresie przetwarzania danych osobowych należy zgłaszać na adres e-mail: iod@sensestudio.pl lub na adres pocztowy Administratora z dopiskiem IOD.
    3. Dane osobowe przetwarzane są w celu wymiany korespondencji drogą elektroniczną lub telekomunikacyjną;
    4. Dane osobowe przetwarzane są na podstawie:
      1. art. 6 ust.1 lit. a. RODO – zgoda osoby, której dane dotyczą
      2. art. 6 ust. 1 lit. f. RODO – uzasadniony interes Administratora – wymiana korespondencji drogą elektroniczną i utrzymywanie kontaktu;
    5. Dane są podawane dobrowolnie, jednak nie podanie tych danych niemożliwi wymianę korespondencji lub utrzymywanie kontaktu;
    6. Informuje się o prawie do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem
    7. Odbiorcami danych osobowych są lub mogą być: podmioty prowadzące hosting poczty elektronicznej i świadczące na rzecz Administratora usługi outsourcingu informatycznego;
    8. Dane są przetwarzane do czasu zakończenia korespondencji, a przechowywane są do upływu okresu przedawnienia roszczeń;
    9. Ma Pani/Pan prawo żądać dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także o prawie do przenoszenia danych, jeśli jest to dopuszczone przepisami prawa.
    10. Ma Pani/Pan prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w Warszawie;
    11. Informuje się o ryzyku związanym z zachowaniem poufności przy wykorzystaniu elektronicznych środków przekazu
  2. Pliki cookies
    1. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) są to dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu Użytkownika i przeznaczone są do ułatwiania korzystania ze stron internetowych. Cookies zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na komputerze oraz nazwę ciasteczka i jego wartość. Informacje zawarte w danym pliku mogą być odczytane wyłącznie przez stronę, z której ten plik pochodzi.
    2. Pliki cookies są niezbędne do prawidłowego działania stron i wykorzystywane są do:
      dostosowania zawartości stron internetowych do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika i wyświetlić stronę internetową dostosowaną do jego preferencji;
      zapamiętywania, czy Użytkownik wyraził zgodę na wyświetlanie na stronie internetowej wybranych treści,
    3. Stosowane są następujące pliki cookies: „sesyjne”  (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
    4. Strona wyposażona jest w:
      1. https://www.facebook.com/policies/cookies/,
      2. https://help.instagram.com/1896641480634370?ref=ig
    5. Użytkownik może w każdym czasie zmienić ustawienia plików cookies zgodnie instrukcjami poszczególnych przeglądarek.
    6. Informacje jak się zmienia cookies w przeglądarkach i ios
    7. Wyłączenie lub zmiana ustawień plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności stron internetowych.

 

Dołącz
Strona wykorzystuje cookies. Pozostając na niej wyrażasz zgodę na ich używanie zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki
Zmieniam ustawienia